kejsersnit-1-2Jeg har selv født min datter ved kejsersnit – planlagt kejsersnit pga en sjælden hævelse i mit ene øje. Jeg er derfor blevet mødt af rigtig mange, som er helt overbeviste om, at så skal jeg da også føde ved kejsersnit nu her ved min anden graviditet.

Mit svar er hver gang:
NEJ, ikke hvis jeg kan undgå det!

Der er rigtig mange grunde til, at jeg mener det er vigtigt at forsøge at undgå et kejsersnit. Du kan læse meget mere om det i de forskellige indlæg – klik her

Jeg blev indkaldt til en samtale med en fødselslæge på herlev hospital, hvor jeg står overfor at skulle føde, på baggrund af kejsersnittet med min datter.

Jeg var meget spændt på, hvad der ville være dagsordenen, og blev MEGET glad for dette møde. Det handlede ganske enkelt om, at man skulle have fat i mig, for at sikre sig eller forklare mig, hvor vigtigt det er at forsøge en vaginal fødsel. Det behøvede ikke at blive nogen lang snak, da jeg jo på ingen måde ønskede et kejsersnit.

Dejligt at jordemødre og fødselslæger i Danmark fortsat holder fast i, at naturens vej er at foretrække, hvis den er mulig.

Nu må vise, hvad det ender med hos mig… 5 uger til termin i skrivende stund… 🙂