Hver 5. mor bliver mor ved kejsersnit! Det er rigtig mange…

Kejserinderne er for alle kvinder, der har født ved kejsersnit, og jeg anbefaler dig at lytte til de to piger bag. De kan hjælpe dig meget mere, end du kan forestille dig 🙂

Kejserinderne tilbyder både live og online efterfødselsforløb for alle kejserinder 🙂

Gå til Kejserinderne her

 

kejserindernePå Kejsernindernes hjemmeside kan du fx læse:

Hvis du er kejserinde, så har vi noget vi gerne vil fortælle dig, som ingen andre fortæller.
Dit nervesystem har fået et chok da du fødte ved operation og du har brug for at “berolige” det, så din maveregion kan få mulighed for at “lukke sig” igen. Jo før du kommer i gang med det, jo lettere vil det blive for dig at (gen)optage fysisk træning senere.

(Er det flere år siden at du blev mor er det aldrig for sent. Læs her hvordan du kan “kickstarte” din krop, selv mange år efter.)

Det ar som du har fået på maven forsvinder ikke, og sådan et stort ar har brug for behandling ligesom alle mulige andre ar, så du kan få normal funktion og styrke tilbage i musklerne i maven/ryggen.

Din fødselshistorie er ligeså rigtig som alle andres, og ikke to fødsler er ens – heller ikke dem som foregår ved kejsersnit. Uanset om du er kiste glad eller rigtig ked af det, så skal den fortælles og måske bearbejdes, så du kan leve med den.

Du kan hjælpe dig selv med at give kroppen noget af den hormonelle fordel, som du måske “blev snydt for” ved fødslen, så du kan skabe gode betingelser for amning, tilknytning til din baby og optimal heling af livmoderen.