Træning for baby

Babys motorik og voksenlivet

Babys motorik og voksenlivet

Dette indlæg har jeg skrevet, fordi jeg brænder mega meget for endnu bedre at forstå kroppen, og hvorfor vi er som vi er, eller udvikler os som vi gør... Måske giver det stof til eftertanke og oplysning 🙂 Vi har den samme krop, men.... Mange af os forstår ikke,...

Så simpelt kan det gøres

Så simpelt kan det gøres

Dette skønne billede er taget i sommerhaven, af en glad lille dreng, Johan på ½ år. Jeg kan ikke lade være at vise billedet, da det det udstråler den fantastiske glæde en baby kan vise ved bare at få lov at lege med en badebold. Det er enkelt, billigt og tilmed god...

Kolbøtte til ca 8 mdr fra mors skuldre

Kolbøtte til ca 8 mdr fra mors skuldre

I bogen Mor og baby i topform, kan du finde mange gode råd, og øvelser, du kan bruge derhjemme, når du gerne vil have kroppen i gang igen efter fødsel. Jeg bringer en række øvelser fra bogen, som du kan nyde godt af. Bogen er i mine øjne specielt interessant, fordi...

Baglæns og forlæns kolbøtte til baby

Baglæns og forlæns kolbøtte til baby

I bogen Mor og baby i topform, kan du finde mange gode råd, og øvelser, du kan bruge derhjemme, når du gerne vil have kroppen i gang igen efter fødsel. Jeg bringer en række øvelser fra bogen, som du kan nyde godt af. Bogen er i mine øjne specielt interessant, fordi...

Svingtur til baby

Svingtur til baby

I bogen Mor og baby i topform, kan du finde mange gode råd, og øvelser, du kan bruge derhjemme, når du gerne vil have kroppen i gang igen efter fødsel. Jeg bringer en række øvelser fra bogen, som du kan nyde godt af. Bogen er i mine øjne specielt interessant, fordi...

Sådan styrker du dit barns krydsmønster

Sådan styrker du dit barns krydsmønster

Dette dejlige indlæg er skrevet af Mie Kronbær, der driver virksomheden Leg med sanserne Mie er uddannet ergoterapeut og certificeret Stimulastik– og sanseinstruktør. Hun har udgivet dvd´en Leg med sanserne for børn 0-12 mdr   Hjernen består af to hjernehalvdele...

Leg med sanserne dvd 0-12 mdr

Leg med sanserne dvd 0-12 mdr

Med denne dvd har du en super guide til helt enkle ting, du kan gøre med baby 0-12 mdr. HUSK aldrig at presse noget igennem, baby ved selv, hvornår tid er! Brug det som leg og nærvær med hinanden 🙂 Mie Kronbær, der har lavet dvd´en, har også skrevet dette indlæg om...

Helt små træningsbolde

Helt små træningsbolde

Den store træningsbold har i mange år været populær til os voksne, og det kan ligeledes bruges til de små. Det kræver dog storhjælp fra en voksen, hvis en stor bold skal bruges af baby. Jeg anbefaler, at have en lille version af bolden liggende på gulvet i stuen. De...

Motorisk udvikling sætter dagsordenen for din krop

Motorisk udvikling sætter dagsordenen for din krop

Jeg har nu i 3 år (min datter er godt 3 år) fulgt min datter, og interesseret mig tiltagende for andre børn og deres start på livet. Det gør mig mere og mere overbevist om, at vores start på livet er så vanvittigt vigtig! Jeg vil lige først understrege, at du ikke...

Genial siddepude til mange år

Genial siddepude til mange år

Jeg har lyst at fortælle om den geniale siddepude med luft, som dit barn vil have gavn af lige fra baby til skolealder! Det er en genial gave til dit eller andres barn, og så er den ikke engang dyr 🙂 Puden koster kun 259,- - og du kan købe den her Puden findes også...

Billens bedste – genial musik til de små

Billens bedste – genial musik til de små

  Jeg har tidligere skrevet dette om Karen Maries musik, og jeg MENER det: Du er nødt til at kende Karen Marie Billes musik til børn, det er bare genialt og skønt. Min datter elsker det, og du får spontant lyst til at bevæge dig sammen med din baby/barn. Musikken...

Stimulastik

Stimulastik

Jeg kan ikke lade være at fortælle om to skønne Stimulastik DVD til baby samt mor og far. Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik og er en ny træningsform for babyer udviklet af ergoterapeuter. Stimulastik er varemærkeregistreret og det betyder at det...

Vend mig på hovedet!

Vend mig på hovedet!

Baby elsker at vende hovedet nedad 🙂 Det er jo sådan hun lå inde i mors mave i et stykke tid! Det er en genkendelig stilling, og det stimulerer balance sansen og motorikken. Det er samtidig også med til at udvikle lysten til at ligge på maven, og den første styrke på...

En legetunnel er en must-have

En legetunnel er en must-have

En legetunnel kan købes meget billigt hos IKEA, og den er i mine øjne et must-have for de små! At kravle igennem tunnellen motiverer barnet til at holde fast i at kravle, og det er super godt at kravle - også selvom barnet egentlig er udover kravlestadiet. Min datter...

redskaber til balance og motorik træning – også for mor!

redskaber til balance og motorik træning – også for mor!

Se ideer til redskaber for balance og motorik træning - og så kan mor også bruge dem! Det er fantastisk som børn og voksne kan bruge de samme træningsredskaber. Se billederne her, hvordan min datter (uden at blive instrueret) af sig selv og motiveret af sig selv...

Hvorfor en bæresele, slynge eller vikle?

Hvorfor en bæresele, slynge eller vikle?

Jeg har været stor fan af at kunne bære mit barn. Det var helt naturligt for mig, da hun som lille krævede at være lige i nærheden af mor eller far 🙂 Og her har det for mig været genialt med en bæresele, som vi begge kunne bruge. Jeg vil dog sige, at en vikle eller...

Baby yoga – derhjemme

Baby yoga – derhjemme

Jeg kan varmt anbefale denne dvd, hvor du kan hygge dig med baby - og så får I begge noget ud af det for både krop og sind 🙂   Læs om Baby yoga dvd´en herunder - du kan købe dvd´en her Hvorfor vente med at lade din baby nyde alle yogaens fantastiske virkninger...

Rullen er genial til tumlingen (og til mor/far)

Rullen er genial til tumlingen (og til mor/far)

Jeg er nødt til at fortælle om et af de mest populære legeredskaber i min datter verden (19 måneder) lige nu; nemlig den såkaldte foam roller. Det er egentlig et træningsredskab for voksne, men den er genial til tumlinge-tiden! Jeg fik lige nuppet nogle fotos af min...

Glad Baby musik

Glad Baby musik

Jeg er helt vild med musikken fra Raimond Lap, som har lavet en lang serie af musik til babyer - både inde i mors mave og i årenere derefter. Jeg anbefaler varmt denne musik, som er en genial erstatning for TV, og tilmeld stimulerende for din babys motoriske og...

Babysvømning

Babysvømning

Jeg vil klart anbefale babysvømning, som er skønt for både mor/far og baby. Hos os er det far, der har været så heldig at være den faste babysvømme-ledsager 🙂 De elsker det begge to, og der er masser af skønne oplevelser og nærvær i stor stil. Det er ret forskelligt,...