Når I står der med den lille ny, nat og dag kører ud i ét, alle er trætte, baby spiser og sover hele tiden, eller måske slet ikke… Det kan være rigtig svært at få sig et overblik over hendes søvn og spise mønster. Sågar at huske, hvornår spiste eller sov hun egentlig sidst?

Det bedste råd jeg har fået i den første tid, var at føre dagbog over hendes søvn og spise mønster. det vil sige, helt konkret at skrive ned, hvornår hun faldt i søvn, hvornår hun vågenede, hvornår hun spiste – og måske hvornår længe hun spiste, hvis der er brug for det.

Jeg brugte bare min telefon og noterede det ned hver dag over nogle måneder. For mig gav det ro, og det var lettere at se, om der var en eller anden form for mønster. Det kan være, at du bare har brug for det i en uges tid, eller du bliver måske ved i nogle måneder, som jeg gjorde 🙂