I udstyrsfasen før min datter kom til verden, var jeg ret overbevist om, at en ammepude kunne da ikke være nødvendigt – jeg måtte prøve mig frem med puder og dyner, det måtte da være lige så godt… Alligevel havde jeg haft indkøbt forskellige ammepuder, som jeg alle havde returneret. Enten syntes jeg, at de var for “syntetiske”, for store eller for små. Så en ammepude havde jeg altså ikke, da hjemmet blev omdøbt til “amme-land” 🙂

Den første uge gik, og jeg blev mere og mere spændt i skuldre, nakke, arme og ryg. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle sidde SÅ mange timer i samme stilling, og så tilmed med en lille bitte en trygt ved mit bryst. Det sat sine spor…

Derfor blev min mand sendt ind i en lækker butik i København, hvor han købte deres populære ammepude, som jeg havde hørt så godt om. Det var ren fryd at få den imellem mig og min datter – virkelig en lettelse!

Jeg anbefaler derfor altid, at du har en ammepude fra start. Den skåner din krop meget, og så kan det bruges til alt muligt andet end at amme, når baby bliver lidt større. Se billederne her, hvordan min datter slapper den i puden efter en tur ved mors bryst 🙂

Er du en høj pige (som mig), så er det bydende nødvendigt med en ammepude, da der simpelthen er for langt imellem baby og dine babser 🙂 Afstanden skal passes ind, og det gøres kun med en stor ammepude.

Jeg brugte en lækker økologisk ammepude med 100% økologiske speltskaller, der giver en super behagelig støtte for både mor og baby. Betrækket er også 100% økologisk bomuld og kan vaskes.

Ammepuden fås hos Pure Baby