traumeel-salveZink salve var helt fra starten meldt ude som middel mod den røde numse hos os… Dels fordi zinksalve er umådelig ulækker (syntes jeg), og dels er det faktisk noget værre skidt. Zink er fx ikke tilladt at bruge i solcremer længere… men stadig i cremer til babyer. Der kan muligvis være en fornuftig forklaring, som jeg ikke skal underkende, men vi søgte naturligvis efter et alternativt – og vi fandt det!

Alternativet hedder Traumeel salve, og så er det tilmed mega effektivt og super dejligt at bruge! Faktisk er det så effektivt, at vuggestuen nu har spurgt til, hvor vi køber cremen, for de kan se, hvor hurtigt vores datters numse bliver fin, når der har været brug for lidt creme.

Traumeel salve er en homøopatisk salve, som også anbefales til mange andre ting, som fx; det sunde alternativ til diverse hormonsalver, der anbefales til inflammation mm.Det anvendes til bumser, og er lidt blevet husets vidunder creme herhjemme.

Traumeel salve fås i stort set alle helsekost butikker.

***********

OBS! Jeg vil lige understrege, at jeg har INGEN personlig profit hensigt i at anbefale dette produkt. Jeg anbefaler KUN produkter mv., hvis det virkelig har gjort en forskel for mig, og har ingen skjult dagsorden bag.