Det kan være virkelig hårdt for mors brugte arme, når månederne er gået, og du hver nat skal op at stå X antal gange… ud af sengen og ned over tremmesengen til baby, for at trøste, give sut, nusse til ro, lægge dynen på eller ligefrem løfte ham op i sengen til en tår mælk. Det kan være virkelig hårdt arbejde, både fysisk for ryg og arme, men også mentalt at skulle op at stå hele tiden.

Jeg gjorde selv det, at jeg tog den ene side af tremmesengen, og stillede min datters seng helt tæt op til min og min mands. På den måde kunne jeg hurtigt se til min datter, og hurtigt samt mindre anstrengende tage hende op i sengen til mig, når hun skulle lægges til brystet. Når tremmesengen står helt tæt ved voksen sengen, er risikoen for uheld for baby meget lille. Hun nyder desuden, at det er muligt at kravle op til mor og far helt selv 🙂

HUSK at passe på din krop! Tænk dog om, og overvej om du kan gøre noget smartere…