Da jeg var gravid, var jeg overbevist om, at en mødregruppe skulle jeg aldrig deltage i. Og spurgte jeg mine venner, var de også helt overbevist om, at Lotte og en mødregruppe, det var ikke det rigtige match 🙂

Min datter kom til verden, ugerne gik, og pludselig en dag sagde sundhedsplejersken: “Du er jo også tildelt en mødregruppe!” Jeg snublede, og besindede mig, for det er jo oftest en god ide at tænke før man taler 🙂 Men jeg var en temmelig overrasket, da jeg havde forventet at blive spurgt først, om jeg ville deltage i en mødregruppe. Men nej, det er åbenbart så unormalt, at det gør man ikke 🙂

Jeg grublede lidt over det, og jeg overtalte mig selv til at møde op den første gang. Det gjorde jeg, og det var faktisk ret overvældende og skønt at se alle de andre små babyer. Det fik mig til at beslutte mig for at komme med i hvert fald en enkelt gang. Og sådan blev det ved, faktisk blev jeg glad for det, selvom jeg ikke deltog så meget som de andre, da jeg også havde mit firma at klare småopgaver i.

Nu hvor vuggestuen er startet, er vi 3 fra mødregruppen, hvis børn er kommet på samme stue. Det er da også meget hyggeligt og rat at have nogen at sludre med i denne fagre nye verden 🙂

Jeg fortæller min historie, fordi jeg håber at kunne anspore andre tvivlere til at give det en chance! 🙂 Det er jo helt op til dig selv, hvordan du vil bruge din tilmelding i en mødregruppe!