Jeg vidste absolut INTET om bæreseler, slynger, vikler mv., inden min datter kom til verden. Og og vidste lige så lidt om det, da jeg satte mig for at købe en bæresele… Derfor tog jeg et sted hen, hvor jeg kunne prøve bæreselen, for der er rigtig meget forskel på de forskellige modeller. Jeg var heller ikke helt sikker på, om det skulle være en slynge eller vikle…

Jeg fik hurtigt afklaret, at det skulle være en bæresele. Dels syntes jeg, at bæreselen kan bruges i flest år, og den var samtidig det bedste bud, hvis min mand også skulle være med til at bære 🙂 Vi prøvede derfor begge forskellige bære seler, og fandt frem til en super en, som udover at være økologisk også fulgte de ergonomiske principper ift. min datter, som jo skulle sidde i den.

Det med den hensigtsmæssige ergonomi (for både baby og mor), det betyder rigtig meget. Du kan læse om det her på denne hjemmeside… Gammeldags bæreseler støtter baby uhensigtsmæssigt ved bækkenet. De nye ergonomiske bæreseler (ikke alle nye modeller er sådan) støtter baby under lårene, fremfor at støtte lige under bækkenet.

NU, lidt over et år efter at vi anskaffede vores bæresele må vi konstatere, at det har været vores absolut vigtigste babygrej! Vi kunne aldrig have undværet den. Vores datter har elsket, og elsker at blive båret rundt i den.

Når min datter er syg, er det bedste (og nogle gange det eneste) sted at være i bæreselen på mors eller fars bryst. Det er altså fortsat en kæmpe hjælp med selen..

Den bæresele vi valgte kunne vi bruge fra min datter var helt lille, da den har en mulighed for at støtte det lille ustabile hoved, så du kan gå sikkert rundt og foretage dig dagens gøremål.

HUSK, at brug af bæresele er super stimulering af balancesansen for din baby – og så er det næsten som at være krøbet ind i mor igen 🙂 Også super dejligt for mor!

 

Vi købte vores sele hos Sneglehuset, hvor du både kan handle på nettet og tage hen og besøge fysisk.