Vi blev på et tidspunkt spurgt, om en journalist måtte se en behandling af vores datter hos kiropraktor Lene Munck. Vi sagde selvfølgelig ja, for det er SÅ VIGTIGT, at flere forældre hører om muligheden for behandling af deres barn, og dermed hjælp til alle mulige udfordringer, fysisk såvel som mentalt.

Vores adfærd og formåen hænger 100% sammen med kroppen, og der er altid en vej gennem kroppen til lindring/heling af en problematik/udfordring.

Læs herunder lille beretning fra en behandling, skrevet af fagjournaliststud. Caroline Boutrup Nielsen:

 

selmabehlene2selmabehlene3selmabehlene4selmabehlene1Hun vil ikke ligge på maven
Konsultationsværelset er lyst og roligt og bløde dyr i regnbuens farver smiler og vinker ned fra Noahs Ark på væggen. Ved siden af en stor kasse med legetøj, der står på gulvet op ad den ene væg, placerer kiropraktoren et tykt, rødt-mønstret legetæppe.

Selma sidder ret op og ned på kanten af tæppet med benene spredt ud til siderne og følger nysgerrigt den legetøjsmus, som hopper op og ned i en fjeder fra Lenes hånd inde på tæppet. Hun rækker ud uden at nå den, men bliver siddende. Rumpen forlader ikke gulvet. Efter et par forsøg bliver hun samlet op af de kyndige hænder og lagt på ryggen på tæppet. Nu lokker træmusen fra siden i håb om, at Selma vil trille om på maven. Med lidt hjælp lykkes det omsider, men vupti – én to tre, så har Selma spredt benene og fået skubbet sig op med armene, så hun igen sidder ret op med fødderne strittende ud til siderne.

”Sådan gør hun hele tiden. Hun vil altså ikke ligge på maven,” sukker hendes mor Lotte. At ligge på maven er godt i forhold til at lære at kravle, så hun og Selmas far Tommy er lidt bekymrede. Lene beroliger dem og siger, at hun kan se på Selma, at de almindelige neurologiske krydsmønstrer er dannet i hjernen, og at Selma nok bare vil lære at rejse sig og gå, før hun får styr på det med at kravle.

Bedring allerede efter første behandling
I starten tænkte Tommy, at der var lidt heksedoktor over spædbørnskiropraktik.

”Det er jo bare et lille barn og alt er blødt.” Han var forbløffet over, at sådan nogle små nogle går til kiropraktor, men kunne godt se logikken i, at det er nemmere at rette skævheder tidligt, mens alt stadig er fleksibelt i deres kroppe.

”Vi kom første gang, da Selma var tre måneder, fordi hun brokkede sig meget, når hun lå på den ene side,” fortæller han og fortsætter:

”Vi gik først til lægen, som sagde ’det retter sig selv op’. Men efter første behandling hos Lene kunne vi se en bedring med det samme.”

Selma blev født ved kejsersnit, og det viste sig, at hun havde problemer med en nakkehvirvel og et brystben.

”Behandlingerne har haft en helt utrolig effekt på vores datter. Jeg synes, alle spædbørn født ved kejsersnit burde se Lene,” supplerer Lotte, Selmas mor.

 

Lidt om Lene
Kiropraktor Lene Munck fra Bispebjerg Kiropraktor Klinik kan noget helt specielt for babyer og børn. Hun anvender en behandlingsmetode, som er mere end genial til babyer og børn.

Hun arbejder med behandling af babyer og børn, efter en metode, som kun meget få i Danmark kan. Personligt har jeg haft de vildeste oplevelser ved behandling af min datter, og vi er blevet hjulpet mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Lenes behandling er skånsom og effektiv. Hun stimulerer nervesystemet, så kroppen kommer til at fungerer bedre, helt per automatik, og så den selv kan reparere sig efterfølgende. Det virker fantastisk på de små!

Lene er en mega ægte ildsjæl (mindre kan det ikke siges), som simpelthen ikke kan lade være at hjælpe alle babyerne og børnene 🙂

Du kan se, hvor Lene holder til ved at klikke her