Jeg har selv brugt nettet vildt meget i forbindelse med min graviditet og tiden derefter. Hvis du som mig ikke har så mange at trække på i omgangskredsen og familien, hvor du kan få svar på de mange spørgsmål, er nettet et genialt sted at undersøge det spørgsmål du står overfor. Der melder sig konstant spørgsmål, som fx den røde numse, om amningen, om kvalmen under graviditeten  om sygdom osv. osv…….

Et af de steder jeg og min mand flittigt har brugt er sundhedsplejerske Helen Lyng Hansens hjemmeside. Helen svarer fx på mange spørgsmål fra forældre, og det kan være en stor hjælp at læse disse spørgsmål og svar. Selvfølgelig skal du ikke tage alt hvad de står på nettet som det endegyldige svar – men netop derfor skal du læse forskellige steder og undersøge forskellige muligheder, holdninger osv.

Jeg personligt hører ikke til dem, der i første omgang bare accepterer sundhedsplejerskens traditionelle svar på en eller anden udfordring. Jeg lytter, læser, og så bruger jeg min sunde fornuft, ikke mindst intuition, og så tror jeg på, at der ALTID er noget at gøre i en given situation. Det er ikke altid det konventionelle system har svaret, og så må du som forælder undersøge og se udenfor dette, hvilket der er rig mulighed for idag…

Jeg vil i den kommende tid bringe flere og flere historier om fx behandlere, som hjælper børn og forældre med svære problematikker, både af mental og fysisk karakter, så du næsten tror det er magi… Læs med i løbet af det næste halve år – eller skriv til mig hvis du står med en bestemt problematik, så kan jeg måske guide dig videre 🙂