isisklinik-gravidmassageNår jeg bliver begejstret for noget, er jeg nødt til at fortælle om det – sådan er jeg 🙂

Derfor kommer der endnu et indlæg til de gravide!

I julegave fik jeg et gavekort til graviditetsmassage af min skønne og dejlige veninde. Det var til Isisklinikken, jordemoder Henny Jensen.

 

Jeg fik endelig bestilt tid, nu hvor jeg er max presset i min krop, knap 4 uger før termin… Og det var da lige det jeg havde brug for på nuværende tidspunkt. Jeg har været der noge gange, og min krop sluger det råt! Jeg fortsætter 100% sikkert frem til lillebror er kommet til verden ♥

Henny Jensen laver bl.a. også akupunktur, som jeg har en klar fornemmelse af, er super godt for mig på dette tidspunkt.

I det hele taget anbefaler jeg dig bare at gøre noget godt for dig selv, når du nærmer dig termin i det mindste… Og der findes mange forskellige tilbud i hele landet, og mange forskellige muligheder. Det er GULD værd for din krop og dit sind 🙂

Du kan læse mere om Isisklinikken her 🙂

Jeg vil understrege, at jeg IKKE har nogen form for samarbejde eller økonomi med klinikken. Jeg vil bare gerne fortælle om denne mulighed, som du med sikkerhed kan finde i mange forskellige former rundt om i hele landet.

God fornøjelse og nyd din graviditet!