Når du er gravid og efter fødslen kan dine øjne sagtens kræve lidt opmærksomhed! Og det betyder meget mere for din krop, end du måske regner med…

Jeg har selv under graviditet oplevet store øjenproblemer… og desværre også efter fødslen, hvor et samsynsproblem (jeg givet vis har haft hele livet) kom meget til udtryk.

Herefter har jeg dels gået hos privatsyn.dk og hos kiropraktor Lene Munck (du kan finde Lene i forskellige indlæg på sitet), som bl.a. arbejder med øjnene i hendes kropslige behandling.

 

Det nytter for hele kroppen!

Det nytter at træne dine øjne! Det nytter ikke bare for øjnenes skyld, men for resten af din krop. Din øjenfunktion er vigtig for dit syn, men din kropsholdning, din balance og meget andet påvirkes enormt af dine øjne.

Jeg anbefaler altid, at du får foretaget en undersøgelse, så du arbejder med lige præcis de øvelser, der gør en forskel for dine øjne og din krop. Men du kan sagtens gå i gang på egen hånd.

Privatsyn.dk er førende indenfor dette felt i Danmark, og vi anbefaler, at du første omgang tager et kig på deres hjemmeside og de mange forskellige tekster og øvelser…

Torben Helstrup
privatsyn.dk kan du finde masser af information, og du kan møde neurooptometrist Torben Helstrup, der er indehaver af Københavns Private Synspleje klinik.

Torben er specialist i øjentræning og behandling af diverse diagnoser. Han arbejder meget funktionelt med kroppen, hvor han genopretter øjen ubalancer, for derved at bedre synsproblemer. Men han er også specialist i at genoptræne øjnene for at få en bedre funktion af resten af kroppen, fx efter en blodprop, ved hovedpiner, nakkesmerter, piskesmæld, hjernerystelse, holdnings og bevægelsesproblemer.

 

God universaløvelse til dine øjne

Denne øvelse, Klokkefiksation, er en god universaløvelse til dine øjne.

Øvelsen er super til dine øjne, men har også mere vidtgående effekt, fx virker den afstressende og de fleste med nakkespændinger, vil opleve en tydelig lettelse. Øvelsen ligesom træner og strækker dine øjne på samme tid, prøv selv!

Øvelsen er venligst udlånt af Pivatsyn.dk og Torben Helstrup, som er en af danmarks førende indenfor øjentræning.