graviditetenforberederdigDet er fantastisk, så meget mening der er med tilværelsens små mirakler og hændelser 🙂

Jeg  sidder og filosoferer over det vidunderlige i den måde, hvorpå vi som gravide lærer os selv bedre at kende. Vi forstår pludselig MEGET bedre vores mors omsorg for os, og vi sætter for alvor pris på det vigtigste her i verden… nemlig at føre os selv videre.

Jeg ved godt, at det er store ord, og nok ikke alle oplever det samme som jeg. Det kan nok også afhænge af alder, og jeg var godt deroppe, da jeg blev mor 🙂

Men… under graviditeten lærer du dig selv bedre at kende, og det er der en mening med. Det skal du bruge for at kunne varetage moderrollen og omsorgen for en lille baby. Her bestemmer naturen simpelthen for os.

Når så vi står med den lille guldklump, accelerer det hele! Livet giver pludselig en anden mening (igen taler jeg naturligvis for mig selv). Vi er selv ikke længere den vigtigste i verden – og vores mand/kæreste er ikke længere den vi elsker højest.

Det var bare lidt tanker fra en moden mor 🙂