harmony-testJeg får lyst at informere om en mulighed, som mange ikke er klar over findes… med mindre de har været i kontakt med en af de private scanningsklinikker for gravide.

Det er et felt, jeg har fornemmelse af, er i rivende udvikling. Så der kan sagtens komme fler eog nye tilbud, kort tid efter jeg har skrevet dettte indlæg. derfor opfordrer jeg dig altid til at undersøge de forskellige tilbud
– tag en tur rundt på google!

 

Harmony test
Harmony test er et specielt tilbud til dig, der vil have ekstra tryghed og større sikkerhed for, at din baby inde i maven er i god stand. Harmony testen erstatter som sådan ikke den klassiske nakkefoldsscanning, men den er et super supplement, og kan give dig tryghed og mulighed for letter at tage stilling efter en nakkefoldsscanning.

Testen består i sin enkelhed af en blodprøve, som sendes til USA. Herefter får man en række svar på, bl.a. en risikoberegning på samme måde som man får ved nakkefoldsscanning og double test. Blot er den mere sikker og finder 99,9 % af fostre med Downs syndrom.

Min egen historie
Kort, 43 og gravid! Det i sig selv indebærer en stor risiko for skæv udvikling af fosteret. Og, i statistikken for nakkefoldsscanningen, ligger man virkelig skidt til. Alderen i sig selv trækker meget i negativ retning.

Efter nakkefoldsscanningen, som jeg valgte at få lavet på privatklinik, lå jeg i høj risiko – alene på baggrund af den klassiske test, som også tilbydes i det offentlige til alle gravide.

Jeg havde inden nakkefoldsscanningen sat mig ind i denne Harmony test, og blev rådet til at tage den FØR nakkefolden – og så vi havde reslutaterne af Harmony testen, inden resultatet af nakkefolden.

Det var klogt! For jeg lå som sagt i høj risiko på baggrund af nakkefolden, men da resultatet af harmony testen var super godt og i laveste risiko, var der ingen grund til bekymring.

Jeg vil kraftigt anbefale gravide kvinder at gøre det samme, hvis du har en høj alder som mig.

Læs mere…
Testen er dyr, men den var for mig ALLE pengene værd.
Du kan læse om testen mere i detaljer her – jeg vil ikke gøre mig fagligt klog på den, men bare fortælle om min egen oplevelse.

Jeg fik testen lavet her på Ultralydklinikken for Gravide. Jeg har set, at andre klinikker kan kalde testen noget andet… igen, så skal du sætte dig ind i de tilbud, der findes lige hvor du har brug for det.

Jeg vil gerne pointere, at jeg IKKE har nogen form for samarbejde med klinikken, som jeg fortæller om. Det er bare der, hvor jeg har været, og er kommet som ALLE andre gravide 🙂