En af mine absolutte favoritter er denne olie, som jeg brugte både under graviditeten, på mit ar, på mine bryster og stadig bruger i mit ansigt hver eneste aften. I LOVET IT 💜

Kejserinderne.dk har udviklet en helt unik olie, der indeholder det bedste af det bedste, og stimulerer dit ar efter et kejsersnit på aller bedste vis. De kalder den selv for flydende kærlighed til dit ar. Dit ar kalder de også for en “mommy-tattoo”, hvilket jeg virkelig syntes er smukt! 💜

Kejserindeolien indeholder udelukkende de reneste, økologiske olier, som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er der tilsat A- og E-vitamin i store doser. A-vitamin øger kollagendannelsen i huden, og gør den stærkere og mere smidig. E-vitamin mindsker rødme og irritation, og vil ved dagligt brug, gøre arret mindre synligt.

Olien findes i 2 varianter, og du kan læse meget mere om den, og hvordan du bruger den på deres hjemmeside.

Du kan købe olien online hos Kejserinderne.dk lige her

Jeg brugte faktisk olien på min gravide mave, allerede da jeg var gravid. Og så har jeg naturligvis brugt den på mit ar, og altid når jeg masserede mit ar. Derudover brugte jeg altid olien i mit ansigt, på mit bryst, da jeg ammede. Min søn kender stadig duften 💜 Og idag elsker jeg bare at bruge den hver aften, når jeg går i seng 💜