finddigikkeiDu skal ikke finde dig at sjattisse (for at sige det rent ud)!

Ja, undskyld mit udbrud… men jeg oplever alt for ofte kvinder, som har født for flere år siden, ja nogle for 5-10 år siden, sågar nogle for 15-20 eller flere år siden, der fortsat har problemer med bækkenbunden.

Mange år efter…
Hvis du oplever problemer med bækkenbunden mere end et halvt til et helt år efter din graviditet (afhængig af fødslen naturligvis), så SKAL du gøre noget ved det. Alt for mange kvinder finder sig eller vænner sig til, at sådan er det bare… altså at deres bækkenbund ikke fungerer ordentligt – og det er rigtig ærgerligt, for der er masser at gøre!

Hvis man har gået i mange år med en dårligt fungerende bækkenbund, skal der måske mere til end at læse her på sitet og lave øvelserne. Men jeg oplever også mange, som hjælpes bare ved at gå igang med de teknikker, som jeg anbefaler (og IKKE de traditionelle knibeøvelser).

Stil krav!
For nogle vil det virkelig kræve, at de får set individuelt på deres krop, så alle ubalancer findes frem, og de kan rettes op. På den måde bliver det meget lettere for bækkenbunden igen at blive funktionelt stærk. Jeg og mine kolleger laver naturligvis denne træning, både individuelt og på hold. Men bor du ikke her i nærheden, så søg efter bækkenbundstræning med den vinkel, som jeg beskriver her igennem sitet. Bed din fysioterapeut eller træner om at gå herind og læse samt opgradere sig. Du er i din ret til at stille krav til din behandling og træning.

Læs alle indlæg om bækkenbunden her

NB! Far skal heller ikke finde sig i inkontinens – der er hjælp at hente her!

Og, på min DVD Den elastiske bækkenbund, kan du lære meget mere! Se den her…