Jeg har lavet denne e-bog, hvor du kan læse om dine fødder og følge et træningsprogram, hvor du skal bruge nogle geniale små grønne bolde.

Som gravid er det MEGET vigtigt, at du passer på dine fødder. De hormonelle forandringer og den hurtigt forøgede kropsvægt samt forandrede brug af kroppen betyder enormt meget for dine fødder. Da fødderne er fundamentet for resten af kroppen, sepcielt dit bækken og ryg som gravid, er det vigtigt, at du holder dem friske.

Når du har født, oplever mange kvinder også en forandring af deres fødder. Det kommer dels fra tiden med graviditeten, men også nye hormonelle påvirkninger kan sætte sine spor

Personligt oplevede jeg, at have fået smerter under forfoden, første gang jeg steg ud af sengen efter min datter var kommet til verden. Jeg fik også pådraget mig en alvorlig achillessene betændelse, pga. at jeg havde gået lange ture i flere måneder på  en fod, der ikke bevægede sig som den skulle. Ja, undskyld, achillessenen burde jeg have undgået – men jeg er også et menneske 🙂

Download e-bogen med det samme her

De grønne mini bolde finder du her