Når du har været gravid og født, har kroppen brug for at finde tilbage til sin balance igen. Maven er slap, ryggen er spændt (og brysterne), og det kan føles som om du hele tiden er ved at vælte. Det er i virkelighed det, at kroppen selv oplever, nemlig at der er ubalance og du er ved at vælte.

Dette vil kroppen automatisk modarbejde. Og i mange kroppe vil der ske en automatisk og balanceret samt ubemærket justering, som ikke giver nogen for for gener efterfølgende. Hos nogle sker dette oven i købet hurtigt. SNYD!! tænker vi andre, der skal bruge meget lang tid på at få dette til at ske. Og for nogle af os sker det ikke rigtig af sig selv… vi må have hjælp fra behandlere eller de rette øvelser mv.

Igen igen igen må jeg omkring din vejrtrækning. For den er så sindssygt vigtig en brik i, at få din krop i balance igen. Således den bruger sig selv optimalt, og du ikke får gener og udfordringer med fx inkontinens, rygsmerter, nakke og skulder problemer mv.

Derfor, vil jeg i dette indlæg præsentere dog for et bælte, der kunne ligne et korset… det er det IKKE!!! det er et åndedrætsbælte, Buteyko åndedræt bælte.

Hvad dette bælte kan understøtte og hjælpe dig med efter fødslen er, at få din krop til at komme igang med en god vejrtrækning igen. Det kan virkelig være svært for kroppen efter fødsel, så mange har brug for hjælp.

Med en bedre vejrtrækning, sætter du gang i dine mavemuskler, din bækkenbund, og dine rygmuskler får det bedre. Hele din kropsholdning bliver bedre og balancen i din krop optimeres, så du ikke længere er et væltende hus.

Du kan købe bælte og læse mere om det her