contact-baekkenbundMange spørger sig selv;

 • Har jeg mon overhovedet kontakt til min bækkenbund?
 • Kan jeg overhovedet lave et knib?
 • Er der hul igennem?

Derfor giver jeg dig her 3 tips til, hvordan du kan chekke, om du har hul igennem!

 • Mellemkødet
  Læg nogle fingre fast i “kødet” imellem de fire knoglepunkter: haleben, kønsben, sædeknuder. Mærk her, når du kniber, om der “sker noget”.
 • Halebenet
  Nu skal du om bagtil, og finde dit haleben. Det gør du ved at grave godt ind mellem balderne, og for enden af dit korsben finder du det lille haleben, som en bevægelig tap for enden af korsbenet. Den kan være lidt svær at finde og mærke, og den kan føles forskellig fra person til person. Når du kniber, skal du kunne fornemme, at halebenet søger væk fra din finger, frem mod kønsbenet – og slipper tilbage igen, når du slipper knibet.
 • Den nærgående
  Denne her er noget nærgående… Du skal læge 1 eller 2 fingre op i skeden. Her mærker du så efter, om du kan knibe omkring din finger. Det samme kan du gøre med endetarmen.

God fornøjelse 🙂

Men husk, at et knib er IKKE en garanti for, at din bækkenbund fungerer godt!

Brug min Den elastiske bækkenbund til træning af bækkenbunden – se den her…

Og, træn din bækkenbund som jeg fortæller om i mine mange indlæg her…