spoergsmaalstegnJeg bliver tit spurgt, om de forskellige bolde til træning af bækkenbunden – virker de???

Jamen det er jo det gode spørgsmål!

Jeg er skruet sådan sammen, at jeg ikke vil sige, at noget decideret ikke virker. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at det ift. mine metoder og filosofier omkring bækkenbunden, ikke er noget, jeg anbefaler.

Nogen spørger mig, om det ligefrem er skadeligt. Hertil vil jeg svare, at det ved jeg ikke = tror jeg ikke. Men du kan bruge din tid MEGET bedre.

Træningsboldene bygger på tanken om knibet, som du måske har luret her på sitet i alle mine indlæg om bækkenbunden, at jeg IKKE er den store fan af… i hvert fald ikke i overdreven forstand, og som midlet til en stærkere og bedre funktion af bækkenbunden.

Se dette indlæg om knibet…

Du kan træne og bruge dine penge MEGET smartere 🙂

Brug min dvd Den elastiske bækkenbund til hjemmetræning af bækkenbunden – se den her…