Jeg har netop udgivet programmet “Liv i dit åndedræt”, som handler om at skabe plads i kroppen, til at det bliver lettere at trække vejret optimalt.

Udover at åndedrættet får liv og plads i kroppen, er øvelserne super gavnlige for både nakke skulder problematikker, og dig som skal forberede dit bækken til fødslen, eller dig som skal have styr på ryg og bækken efter fødsel.

Har du født ved kejsersnit er programmet også meget relevant.

Du kan se og følge med til en gratis øvelse fra programmet lige her!

Du skal bruge et par grønne mini bolde, som du måske er stødt på før, hvis du har læst lidt om mit arbejde herinde 🙂

Hele programmet kan du læse MEGET mere om og købe lige her!

Lidt om “Liv i dit åndedræt”

Du bliver guidet igennem et program, hvor du masserer dig på forskellige specifikke områder. Formålet er at skabe mere plads og større frihed til dit åndedræt. Din krop vil bogstaveligt talt blive mere rummelig, så du automatisk trækker vejret bedre.

Det er dog værd at bemærke, at ALLE kroppe har stor gavn af programmet, som kan afhjælpe en lang række problematikker. Udover at denne måde at arbejde på også har en stor mental effekt.

Du arbejder med dit bindevæv (fasciavæv), din led bevægelighed og dit åndedræt relateret til hele din brystkasse, herunder bækken, ryg og nakke.

Lotte Paarup har arbejdet på denne måde i mange år,  siden hun for 10 år siden mødte det at rulle på bolde via Franklin Method, som Lotte sender en stor credit til. Det er dog første gang, at du kan opleve det online og træne med på et helt program.

Hele programmet kan du læse MEGET mere om og købe lige her!