Hvis du bor i nærheden af København (Herlev), vil jeg bare fortælle, at jeg tilbyder små kurser for alle i bækkenbundstræning.

Holdtræningen kører som et lukket hold med kun 6 personer, hvor du tilmelder dig et forløb på et antal gange træning á 75 min. Det foregår på fastlagte datoer og klokkeslet – og med de samme deltagere. Bækkenbundstræningen kører som et intensivt kursusførløb over 5 gange, hvor du lærer at arbejde med de forskellige øvelser og teknikker.

Bækkenbundstræningen henvender sig til både mænd og kvinder, og er ideel for alle der har brug for en stærkere og bedre fungerende bækkenbund. Det er aldrig for sent at træne bækkenbunden!

Bækkenbundstræningen giver din krop nye vinkler samt nye øvelser og teknikker – måske meget anderledes end du har prøvet før. Træningen fokuserer bl.a. på dit åndedræt, men også bevægeligheden og din evne til at kunne mærke din bækkenbund er i fokus. Du kommer altså ikke til at lave traditionelle knibeøvelser, men en række øvelser, hvor du også kommer til at bevæge dig, trække vejret og anvende forskellige småredskaber.

Vi har stor succes med denne måde at træne på.

Du kan læse mere og se datoer og tidspunkter her

NB – Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig.

Du kan nu også træne hjemme! Med min DVD Den elastiske bækkenbund – Se den her…